God Morgon!

Så var det Onsdag igen. Och det betyder day off :) ÅÅ den bästa dagen på HELA VECKAN! Men av någon konstig anledning så är det ofta moln på himlen på onsdagar. förstår inte varför. Men i dag blir det nog stranden ändå. Och hoppas på att det klarnar upp snart. Väntar bara på att bakis brudarna ska vakna :)


I dag har jag varit här i 4 månader. Det var 4 månader sen mamma och bambam körde mig till stationen. 4 månader sen jag fick ge bambam en riktig puss. Och 4 månader sen jag såg min familj och alla mina vänner. Saknar er massor. Men är bara 4 månader kvar. Och det bästa av allt är att om 3 veckor exakt i dag är min syster här med sin sambo och deras vänner. Å vad jag saknar dem. Och vad det ska bli skoj. Sen är det bara 5 veckor kvar tills mamma och pappa kommer.

När jag kom hem för några dagar sen så var det väl städat och så fint här i lägenheten. All tvätt var tvättad och det var i ordning plockat överallt. Det var en mycket glad överraskning som Mustafa och hans bror hade gjort.

I går var det pappas 50 års dag. Och jag hade önskat så mycket att jag fick vara med och fira han i Halmstad. Saknar villavagnen där nere. Så himla skönt att åka ner dit. Men får fira pappa ordentligt när han kommer ner. Och nästa år blir det halmstad hela sommaren :)

I går var vi ute och åt på red tower det var folk både från team world och team planet och också några guider från Alanya. Det var mycket trevligt. Tog sedan en drink på crazy horse som vanligt. Sen kom älsklingen och vi gick hem. Kände inte för att festa i går. Efter vad som hände för en vecka sen.

Nä nu ska jag vika lite tvätt sen ska jag ringa och kolla om dem är vakna så vi kan gå till stranden och pressa.

Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0