Hem

En skön day off i dag också.. Sov länge något jag behöver. Sedan kollade jag på film. Efter en stund kom Mustafa hem. Då gick han jag och hans bror ner till stranden och badade lite. Hur skönt som helst. Sen efter det så har jag städat lite. Behövdes efter alla saker jag fick när min syster var här. Nu gäller det att inte stöka till för mycket. För snart kommer mamma ner och då är det bäst att det är städat när hon kommer och kolla på lägenheten.

Ja som sagt nu är min syster hemma i Sverige igen. Och saknaden är stor. Den är mer jobbig än jag trodde. Och 2 veckor kommer kännas sjukt länge innan mamma och pappa kommer. Vill inte ens tänka hur jag kommer må efter att dem har åkt hem.

I morgon börjar en normal arbetsvecka igen. Och många nätter i Lojman. Det ska bli skönt att få sova den extra timmen man får när man sover i lojman. Men kommer ju sakna älsklingen.
Det som är jobbigast just nu är att jag inte tycker det är ett dugg roligt på jobbet. Jag pinar varje dag då jag måste gå upp för att gå till jobbet. När hände det liksom? Jag älskade mitt jobb innan. Nu vill jag faktiskt inget hellre än bara sluta jobba där. Åka hem till Sverige eller bara vara arbetslös i Alanya ett tag.
Jag hoppas jag får tillbaka känslan att jag älskar mitt jobb snart. Har haft många tankar på att säga upp mig och åka hem i stället. Har väl mest stannat kvar för jag inte har något jobb eller boende hemma. Men tankarna om att säga upp mig är inte färdig tänkta än... Vi får se! Om jag säger upp mig innan augusti slut så kommer jag hem i September.

I kväll vet jag inte vad som händer. Vill helst sätta på mig mys kläder lägga mig i sängen och kolla på någon bra film. Har dock inga bra filmer kvar att titta på och det är för varmt för att ens ha kläder på sig. Vi får se vad som händer.

Kommentarer
Postat av: Kristina

Vad roligt att du hittade till mig :)

Jag gör inte något alls, eller det är klart att jag gör det, men jag jobbar inte :) Njuter av förhoppningsvis sista sommaren här i Alanya! Vad pysslar du med?

/Kristina.

2010-08-11 @ 18:12:47
URL: http://kristinagustafsson.bloggplatsen.se
Postat av: Maria K

Ja jag vet ju en som blir glad om du skulle dyka upp tidigare än planerat. Menjag hoppas ändå det vänder för dig snart babe så att jobbet inte känns som en sån pina. Tänker på dig!

2010-08-11 @ 20:16:04
Postat av: Esther

Jag kommer också ner om 2 veckor :D

Hoppas verkligen du får tillbaka arbetskänslan.

2010-08-12 @ 00:01:25
URL: http://esthersverrisdottir.blogspot.com

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0