God Morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Det har jag. Hade lite svårt att somna i natt men efter tag sov jag som en gris :)
I går när älsklingen kom hem så ringde hans bror och frågade om vi ville komma till restaurangen han jobbar på. Och jag var rastlös så varför inte. Det var mycket trevligt. Jag åt pannkakor. Som jag har längtat efter det. Så nu måste jag köpa saker så jag kan göra pannkakor. Träffade också en som arbetar på den restaurangen hans tjej från holland där. Hon sitter som vi alla andra hemma och väntar på att hennes kille ska sluta :) Mycket trevlig tjej.
Sen bjöd A oss på underhållning han dansade med en lite fin dam (det är vanligt att dem tar upp damerna på restaurangen där och dansar) sen så sjöng han karoke. Mycket duktig sångare :) Ska försöka lägga in en video på han senare :)

Men i går hade vi något speciellt att fira. Det är något jag inte har berättat i bloggen. Men nu är jag så stolt så nu ska ni få höra. Mustafas bror A har suttit i fängelse. För ett brott som jag inte behöver gå in på. PÅ nyårsafton kom han ut. Han har suttit till och från ganska länge. Och så var det även denna gång att han kanske skulle få åka in igen. Men i går ringde deras advokat och berättade att A är fri. Han behöver inte åka tillbaka till fängelset igen. Det är sådan lättnad. Jag tycker så mycket om A så jag blev så glad i går när dem berättade. Och ni skulle se Mustafas lycka i går..

Nu blir det lite sol på balkongen. Väntar på att älsklingen ska komma hem för då ska vi ut på ett litet äventyr :)
BRÖDERNA ♥

Kommentarer
Postat av: Ella

Hur är det att vara tillsammans med en man från Turkiet? Är det annorlunda mot en svensk kille? Man har ju bilden av att de är svartsjuka och kontrollerande, är det så?

2010-04-08 @ 11:04:22
Postat av: Mathilda

Vilka bra nyheter om M's bror! :) Jag svarade på din fråga om restaurangen häromdan, men verkar inte ha registrerats eller så har du inte godkänt kommentaren. Skriver igen iaf, den kommer ligga rakt över gatan vid Alanyum shoppingcenter, i början av Oba. Öppnar om 2-3 veckor med namnet STAY, så du får hålla utkik! :)

2010-04-08 @ 14:36:49
URL: http://mathildaliksom.blogspot.com

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0