Dåligt

Vet att jag är jätte dålig på att uppdatera just nu. Och jag försöker. Men nu händer det ju en del på dagarna så man vet ju inte vad man ska skriva typ.
Har haft simskola nu i 2 dagar då vi ska hålla i simskola för barn så har vi fått öva på detta. Har varit mycket teori och man har varit väldigt trött på kvällarna. Men nu är det över. Nu är det bara 2 dagar kvar på utbildningen. Och i morgon ska dem dela upp teamen. Kan säga att jag är inte alls nervös. Jag skulle vilja komma med alla så det spelar ingen roll vem man kommer med faktiskt. Och det känns så himla skönt.

Saknar min älskling jätte mycket. Men är så glad att jag har honom. Han är verkligen guld värld. Han saknar mig massor men tycker det är kul att jag är med vänner och att jag har roligt. Känns skönt. Hade varit jobbigt om han var sur och ville att jag skulle åka hem varje kväll.

Nathalie. Ja det nya teamet är hur söta som helst. Men inget slår 2009. Jag vill inget hellre än ha dig här vännen. Saknar dig massor.. Och hoppas jag får se dig här i Turkiet.... Puss

Kommentarer
Postat av: nathalie

haha aw.. du den där christian.. har ser trelvig ut ;)

2010-04-27 @ 23:26:56
Postat av: Malin

Är du i Side nu? Hur går allt med jobbet o så för dig?

2010-04-28 @ 08:54:05
URL: http://olssonmalin.blogg.se/

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0