Blogg trött i dag

I dag känner jag inte alls för att skriva. Känner inte alls för att läsa bloggar i dag. Så i dag blir det inte mycket från min sida. Tyvärr.

Hade en trevlig dag på bazaaren med Mikaela. Köpte jordgubbar som vanligt mumms. Sen köpte jag ett par skor. Så nu har jag sommar skor. Sen satt vi på Pause och fikade i typ 3 timmar. Så mysigt.. Nu har jag hjälpt Mustafa med att skriva lite saker till hans jobb och håller på med maten. Sen ska jag nog titta på film. Hoppas att blogg intresset kommer i morgon igen. Ska då lägga upp bilder på skorna :)

Ha en jätte fin fredags kväll. Och jag ska svara på era kommentarer så fort jag orkar :)

Kommentarer
Postat av: Sandy

Ja det ska bli jätte skönt att jag slipper föda mitt i värmen, blir perfekt nu i maj :)



Jaha va kul! :) Njae vi blir kvar här i Turkiet som det ser ut. Trivs bra här och min pojkvän har inget direkt sug att flytta till Sverige, men kanske någon gå ng i framtiden, man vet aldrig :) Du känner inte för att bosätta dig i Turkiet året om eller?



Hahah, jotack jag vet mycket väl vart Marco Polo ligger då mitt ex är son till ägaren :P Han är numera gift med en gammal norska och har precis gjort klart lumpen.. Men då bor du ju perfekt, nära till allt. Gillar det området :)

Du brukar vara i Side eller? :)

2010-04-09 @ 19:35:03
URL: http://saandylicious.blogg.se/
Postat av: martina

hejsan =) tänkte kolla med dig, för visst jobbar du åt nazar? vad du tycker om wasa hotel? har varit i turkiet säkert 15ggr men har bara kolla på fr och vings hotell. vi ska bara ner en vecka om två veckor förhoppningsvis för sol och fest ;) ligger hotellet bra? kram

2010-04-09 @ 19:44:14

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0