Det svarta

Ja nu är jag nära.. Älskar att bo hos Jennie det gör jag verkligen.. men just nu skulle jag vilja va själv för en dag och inte prata med någon.. Det handlar absolut inte om Jennie det handlar om att jag är trött å allt det där som jag kan bli…

Får besök i helgen av holmer.. Men har inte så mycket tid att träffa han i helgen.. men men han har ju Jennie.. Så det blir nog bra..

Vart hos Edina i dag och fått håret fixat underbart skönt.. BILLIGT också ju.. Hur bra som helst.. Så nu är jag blond igen..  Sen har man jobbat i dag med.. Hur lugnt och skönt som helst på jobbet i dag så skönt..

I morgon ska vi nog beställa resan till Turkiet med.. Shit va dum jag är egentligen som ska åka dit.. men den va ju svin billig och jag vill fira min födelsedag där kan liksom inte säga nej. Få leva lite extra fattigt.. Får ju en ganska bra lön ändå så =)

Har börjat få resefeber och allt det som hör till.. Vill jag detta kommer jag klara detta och allt.. men jag vet att jag vill och jag kommer att göra så gott jag kan för att klara det. Så får vi se sedan.. annars har jag varit med om ett äventyr ju =)

Ja maria det är en husvagn ser det inte ut som det?? visst är den fin? Å maria älskling va jag saknar dig.. Varför är du aldrig inne.. Behöver dig ju en massa nu… Vill sitta på ett mysigt fik och dricka te och prata i timmar som bara du och jag kan.


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0