45 min somn

I gar var vi i det lilla Landet Andorra… Upp kl 5 pa morgonen.

Men forst var vi pa raffting.. Och det var sa sjukt roligt.. Grymt kallt. -3 grader och sa det is kalla vattnet. Men sa jakla haftigt var det… Har nagra bilder men som sagt sa kommer dom sen… Alla var sa snygga i vara vatdrakter..

Efter denna extremt roliga saken sa akte vi vidare till det lilla landet Andorra och Andorras huvud stad for att shoppa.. Dar det ar valdigt billigt.. Hittade inte sa mycket.. Efter som vi rafftade sa fick vi bara 2,5 timme pa oss.. Kopte vanilj vodka 1 liter for 90 kr i alla fall =) det var det anda typ =) men det var mysigt..

Pa bussen hem sa sager alla ledare att dom har hyrt party stallet Budha sa dom ville att vi alla skulle ut.. Sjalvklart var alla trott efter den langa dagen men vi gick ut i alla fall.. Och vi hade sa sjukt roligt.. Fast jag var nykter andra gangen nu.. men det ar sjukt roligt att se alla onyktra.. for det ar varsta big brother huset har =) sa det gor inget att man ar nykter.. =) gick hem vid 2. kl 3 ringer telefonen och instruktorerna sager att man ska ga ner i kallaren.. 45 min somn pa 24 timmar ska vi har 6 timmars uppgift.. vissa var as packade och alla jatte trotta. sa skulle vi jobba i grupper. Sa fran 3.00 till 9.00 hade vi lektion.. sa vi var vakna i 28 timmar. Det var en provningen. Dom bad oss alla att ga ut for att festa sa dom kunde se om vi pallade trycket. Men det var grymt roligt.. Sa kl 9.30 gick vi och la oss och sov till 15.00 att man ar lite borta nu. Ska snart ga och ata lite middag sen blir det lektion igen vid halv tio… till elva.. Sen blir det sova igen..

Men det basta av allt. Ar att pa lordag ska vi ga pa FC barcelona -Valencia hur kul som helst.. Jag langtar sa grymt mycket…. 70 Euro kostar det men det ar det vart…

Hoppas det ar bra med er alla dar hemma… Har ar det jatte bra.. Vill verkligen inte aka hem om en vecka… VILL INTE!!! men ska bli kul att traffa er alla…


Kommentarer

Här kan du skriva till Zandra:

Vad heter du:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0